Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

οι παπικοι στον πλανητη

Οι Παπικοί στον πλανήτη
Ο Παπισμός είναι η μεγαλύτερη αίρεση. Η μητέρα των αιρέσεων θα λέγαμε. Αριθμεί 1 δισεκατομμύριο πιστούς. Ας δούμε λοιπόν μερικά στοιχεία για την κατανομή στον κόσμο, αυτής της θρησκείας των ενός δισεκατομμυρίου αιρετικών.
Με τον θάνατο του πάπα Ιωάννη Παύλου του Β΄, πολλές εφημερίδες δημοσίευσαν χάρτη με την κατανομή των Παπικών στον πλανήτη, το έτος 2000. Εδώ, παρουσιάζουμε αυτόν τον χάρτη, όπως τον δημοσίευσε η εφημερίδα Ελευθεροτυπία, στο φύλλο της 2 Απριλίου 2005:
(Σημείωση: Ως Χριστιανοί της "Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας", εμείς δεν αποδεχόμαστε την ονομασία: "Καθολικοί" για την Παπική αίρεση, την οποία χρησιμοποιεί η ανωτέρω εικόνα. Απλώς την ανεχόμαστε επειδή υπάρχει στην εικόνα). 
Λοιπόν Χριστιανοί; Τι θα κάνουμε για να οδηγήσουμε αυτούς τους πλανημένους αδελφούς μας στην αληθινή Εκκλησία του Κυρίου; Δεν πρέπει να μάθουν οι άνθρωποι αυτοί, σε τι πλάνη τους έχει ρίξει αυτή η Φραγγική αίρεση;
Πιστεύουμε ότι ήρθε ο καιρός με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών, να "σπάσουν" τα στεγανά των κρατών και των γλωσσών, και δοθεί η ευκαιρία και σε αυτούς τους ανθρώπους να γνωρίσουν την Ορθοδοξία, που τους στέρησαν για αιώνες και με βία, οι αιρεσιάρχες της Δύσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου