Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ «ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ» ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ : ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΕΜΠΟΛΑ ΜΕ «ΔΕΙΓΜΑ» ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ!!!ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ «ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ» ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΕΜΠΟΛΑ ΜΕ «ΔΕΙΓΜΑ»
ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ!!!
Κώστας Ναυπλιώτης


    Σύμφωνα με το άρθρο “Treating Ebola with Homeopathy” (Αντιμετώπιση του Έμπολα με Ομοιοπαθητική) που αναδημοσίευσε η ιστοσελίδα Natural News  ο καθένας μπορεί να αντιμετωπίσει το ιό χρησιμοποιώντας την βασική αρχή της ομοιοπαθητικής, "το όμοιο θεραπεύει το όμοιο". Έτσι προτείνονται τα εξής: 
Τι χρειάζεστε:
1. Μια μάσκα προσώπου και γάντια
2. Δύο φιάλες (50 ml έως 500 ml γυάλινες ή πλαστικές φιάλες) με πώματα
3. Το καθαρό νερό (μεταλλικό ή νερό βρύσης)
4. Ένα δείγμα Ebola: Σάλιο ή άλλο προϊόν της νόσου, όπως αίμα, από ένα άτομο που έχει μολυνθεί με Ebola, ή που είναι ύποπτο ασθένειας.
Κάθε μικρή ποσότητα είναι αρκετή, ακόμα και στο μέγεθος κεφαλιού καρφίτσας.
5. Ένα αλκοολούχο υγρό, όπως το ουίσκι, κονιάκ, ρούμι, κ.λ.π.
6. Μισή ώρα από το χρόνο σας.
    Ο συγγραφέας του άρθρου (γεννημένος στη Νορβηγία) Ken Oftedal, μεταξύ άλλων αφορισμών ενάντια στην κλασσική Ιατρική επιστήμη, γράφει και τα εξής: «Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να εφαρμόσετε τις πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο, αλλά αν το κάνετε, αυτό θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας ή ενός αγαπημένου σας προσώπου».
Επίσης δεν παραλείπει να αναφέρει ότι στις περιπτώσεις μεγάλων επιδημιών οι εναλλακτικές θεραπείες και ιδίως η ομοιοπαθητική θα είναι «η μόνη ελπίδα επιβίωσης» (“Therefore, you may be left to your own devices, in which case alternative self-treatment, in particular, homeopathy, would be your only hope of survival”).
Ο παραλογισμός της θεωρίας ότι το Όμοιο θεραπεύει το όμοιο σε όλο της το μεγαλείο!
Η ιστοσελίδα «Natural News» με έδρα τις ΗΠΑ περιγράφει τον εαυτό της ως « μια «συλλογή μη-κερδοσκοπική των δικτυακών τόπων δημόσιας εκπαίδευσης που καλύπτουν τα θέματα που ενδυναμώνουν τα άτομα να κάνουν θετικές αλλαγές στην υγεία τους».
Το άρθρο μετά τις διαμαρτυρίες αποσύρθηκε. Ευχόμαστε να «αποσυρθεί» και κάθε αντι-επιστημονική εκτροπή στην διαχείριση της υγείας και της ζωής των ασθενούντων συνανθρώπων μας .
 
Πηγές:
http://i100.independent.co.uk/article/yes-a-website-published-a-homeopathic-treatment-for-ebola-article--l1qdO2Pazg
http://blogs.naturalnews.com/treating-ebola-homeopathy/
http://drharsh.hpathy.com/Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον www.egolpion.com
2   ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014


Read more: http://www.egolpion.com/ebola_homeopathy.el.aspx#ixzz3HzOip27X

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου