Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ

ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ



«Corpus Christi»
Επιτέλους, έγινε το αυτονόητο!
Ασκήθηκε ποινική δίωξη σε όλους εκείνους τους συντελεστές της αισχρής παραστάσεως «
corpous christi», που είχαν το θράσος και την αναίδεια να υβρίσουν και να βλασφημήσουν με τον χειρότερο τρόπο τον Θεάνθρωπον Ιησού Χριστό μας και τους Αγίους Αποστόλους.

Αυτό δηλαδή που έπρεπε να είχε ήδη συμβεί ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους της Πατρίδος μας!
Έπειτα από δύο περίπου μήνες που ξεκίνησε η βλάσφημη αυτή προκλητική και χυδαία παράσταση «corpous christi», από όλα εκείνα τα διεστραμένα, αισχρά και θρασύδειλα ανθρωπάκια που την δημιούργησαν (σκηνοθέτες, ηθοποιοί, συντελεστές κλπ.) αψηφώντας και προσβάλλοντας βάναυσα την πίστη και το θρησκευτικό συναίσθημα ενός ολόκληρου ευσεβούς κι πιστού Λαού που σέβεται, τιμά και προσκυνά ανέκαθεν τον Θεάνθρωπον Ιησού Χριστόν, έπειτα λοιπόν από δύο μήνες, ασκήθηκε επιτέλους ποινική δίωξη σε όλους τους συντελεστές της βλάσφημης αυτής παραστάσεως.
(
Η ποινική αυτή δίωξη, βασίστηκε στη μήνυση του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος ορθώς υποστήριξε ότι στην παράσταση αυτή υβρίζεται ο Κύριός μας και καθυβρίζεται το θρήσκευμα. Τη δικογραφία που σχηματίστηκε για το περιεχόμενο της "θεατρικής" παράστασης, μετά τη μήνυση του μητροπολίτη Σεραφείμ, είχε αναλάβει ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Λακαφώσης, ο οποίος και κατέληξε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος όλων όσων συμμετείχαν στο θεατρικό έργο).
Δόξα τω Θεώ!
Φαίνεται ότι παρόλες τις πιέσεις, τις διώξεις και τον πόλεμο που δέχεται η Ορθόδοξη Πίστη και η Πατρίδα μας, τα τελευταία χρόνια από διάφορα αντίχριστα και ανθελληνικά κέντρα εξουσίας, υπάρχουν ακόμη, δόξα τω Θεώ, ευσεβείς και δίκαιοι Ορθόδοξοι Έλληνες Εισαγγελείς και Δικαστές, που ανθίστανται και εκτελούν το καθήκον τους τηρώντας τους Νόμους της Πατρίδος μας, ενώ ταυτόχρονα σέβονται και τιμούν τον Κύριόν μας, Ιησούν Χριστόν!
Συγχαρητήρια! Εύγε τους! Ο Θεός να τους έχει πάντα καλά και αυτούς και τις οικογένειές τους και να τους το ανταποδώσει εκατονταπλασίως και εδώ και εις την άλλη ζωή.

Συγχαρητήρια βέβαια πολλά αξίζουν και στον ατρόμητο, άξιο, και αγωνιστή Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, που ήταν, σχεδόν, ο ΜΟΝΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ που τόλμησε όχι μόνον να καυτηριάσει το όλο θέμα και να στηρίξει όσους διαμαρτυρήθηκαν, αλλά και να καταθέσει την εν λόγω μήνυση, που οδήγησε στην ποινική δίωξη όλων των βλάσφημων συντελεστών.

Έτσι για άλλη μια φορά ακόμη αποδεικνύεται ὀτι εδώ είναι -ΑΚΟΜΗ-Ορθόδοξη Ελλάδα και «ει ο Θεός μεθ΄ημών ουδείς καθ΄ημών».

Τέλος σε όλους αυτούς που «τόλμησαν» και είχαν το θράσος να υβρίσουν και να βλασφημίσουν δημόσια τον Κύριόν μας, τους λέμε ότι:
«Έστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθ΄ορά».
Έπεται δε και συνέχεια για όλους αυτούς από τον Παντοδύναμο Θεό μας, εάν δεν μετανοήσουν, αφού ως γνωστόν, είναι πολύ «σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου